Noutăţi

Curs babysitting 2016

Curs de calificare pentru ocupaţia de Baby-sitter (Cod COR 531103) organizat de Crucea Roşie Română, Filiala Sector 6 Bucureşti.

Înscrieri deschise: până la completarea grupei de min. 15 – max. 20 participante.

Perioadă curs: 9 mai 2016 – 8 iulie 2016 (360 ore – 1/3 teorie şi 2/3 practică).

Acte necesare pentru înscriere:

  • copie buletin,
  • cazier judiciar,
  • copie după ultimul act de studii,
  • adeverință medicală,
  • CV.

Persoanele care dau dovadă de abilităţi pedagogice, altruism, placere de a lucra cu copiii, interes şi deschidere către dezvoltarea continuă, atât personală, cât şi a celorlalţi, sunt aşteptate să se înscrie la cursul de calificare pentru bone/baby-sitter.

Absolventele vor primi diploma acreditată de Autoritatea Naţională de Calificări (fostă CNFPA), eliberată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației pentru calificarea de baby-sitter, precum și certificatul care atestă pregătirea în acordarea primului ajutor premedical, recunoscut în toate țările (189) în care există Societăți Naționale de Crucea Roșie sau Semiluna Roșie.

Cele mai bune absolvente, în ordinea mediei de absolvire şi a evaluării efectuate de specialiştii Crucii Roşii Române, primesc oferta de angajare cu contract de muncă legal în cadrul serviciului de babysitting Scufiţa Roşie.

Costul unui curs este de 690 lei și poate fi plătit în 3 rate egale. Persoanele şomere cu vârste peste 45 de ani pot primi o subvenţie de participare în valoare de 500 lei.

Pentru depunerea actelor de înscriere la curs vă aşteptăm de luni până vineri, între orele 10:00 – 14:00, la sediul Crucii Roşii Române din Calea Plevnei nr. 204, sector 6, Bucureşti.
tel. : 021-31.31.499 sau GSM: 0787.665.144

Curs babysitting - Modul Puericultură cu Dr. Laurian Arghişan

Curs babysitting - Modul Puericultură cu Dr. Laurian Arghişan (2)

Curs babysitting – Modul Comunicarea cu copilul si familia sa

Curs babysitting - Modul Prim ajutor cu Dr. Cristina Manea

Curs babysitting - Invitată Irina Petrea "Supernanny"

Curs babysitting - Modul Mobilizarea şi masajul copilului cu Tehnician maseur Elisa GoraşAcest site a fost realizat cu asistența financiară a Uniunii Europene. Conținutul acestui site se află în totalitate în responsabilitatea Crucii Roșii Române și nu poate fi considerat în nici un caz ca reflectând poziția Uniunii Europene.