Noutăţi

Curs calificare şi angajare baby-sitter 2013

Crucea Roşie Română – Filiala Sector 6 Bucureşti anunţă deschiderea unei noi sesiuni de calificare şi angajare pentru ocupaţia de baby-sitter!

Înscrieri: până la 20.09.2013

Durata curs: 360 ore (1/3 teorie şi 2/3 practică) în perioada 23.09.2013 – 22.11.2013

Actele necesare pentru înscriere sunt:

  • copie buletin
  • cazier judiciar
  • copie după ultimul act de studii
  • adeverință medicală

Persoanele care dau dovadă de abilităţi pedagogice, altruism, placere de a lucra cu copiii, interes şi deschidere către dezvoltarea continuă, atât personală, cât şi a celorlalţi, sunt aşteptate să se înscrie la cursul de calificare pentru bone/baby-sitter.

Absolventele vor primi diploma acreditată CNFPA, eliberată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației pentru calificarea de baby-sitter, precum și certificatul care atestă pregătirea în acordarea primului ajutor premedical, recunoscut în toate țările (187) în care există Societăți Naționale de Crucea Roșie sau Semiluna Roșie.

Cele mai bune absolvente, în ordinea mediei de absolvire şi a evaluării efectuate de specialiştii Crucii Roşii Române, primesc oferta de angajare cu contract de muncă în cadrul serviciului de babysitting Scufiţa Roşie.

Costul unui curs este de 690 lei și poate fi plătit în 3 rate egale. Persoanele şomere cu vârste peste 45 de ani pot primi o subvenţie de participare în valoare de 500 lei.

Pentru depunerea actelor necesare la înscriere vă aşteptăm de luni până vineri, între orele 12:00 şi 16:00, la sediul Crucii Roşii Române din Calea Plevnei nr. 204, sector 6, Bucureşti.
tel. 0770920856

Curs babysitting 2011 – Invitată Irina Petrea “Supernanny”Acest site a fost realizat cu asistența financiară a Uniunii Europene. Conținutul acestui site se află în totalitate în responsabilitatea Crucii Roșii Române și nu poate fi considerat în nici un caz ca reflectând poziția Uniunii Europene.