Noutăţi

Înscrieri deschise curs babysitting

Durată curs: 2 luni (360 ore didactice – 1/3 teorie și 2/3 practică)

Program formare: Luni – Vineri

Înscrieri deschise: până la completarea grupei de min. 15 – max. 20 participante

Acte necesare:

 • copie buletin
 • cazier judiciar
 • copie după ultimul act de studii
 • CV

  Certificare:

  Absolventele cursului primesc diploma pentru exercitarea profesiei de bonă/baby-sitter (COR 531103), acreditată de Autoritatea Națională de Calificări, precum și certificatul care atestă pregătirea în acordarea primului ajutor premedical, recunoscut în toate țările (191) în care există Societăți Naționale de Crucea Roșie sau Semiluna Roșie.

  Angajare:

  Cele mai bune absolvente primesc oferta de angajare cu contract de muncă legal în cadrul serviciului de babysitting al Crucii Roșii – Filiala Sector 6: www.crucearosie6.ro/servicii

  Cost:

  Cursul de calificare pentru ocupația de bonă/baby-sitter este oferit gratuit persoanelor șomere cu vârste peste 45 de ani, aflate în căutarea unui loc de muncă în echipa serviciului de babysitting al Crucii Roșii. Prețul de listă al cursului este de 850 lei (se poate achita în 3 rate).

  Depunere acte dosar înscriere online: office@scufitarosie.org

  Vă așteptăm cu drag!Acest site a fost realizat cu asistența financiară a Uniunii Europene. Conținutul acestui site se află în totalitate în responsabilitatea Crucii Roșii Române și nu poate fi considerat în nici un caz ca reflectând poziția Uniunii Europene.