Noutăţi

Redirecţionează 2% – Mesajul Directorului Crucii Roşii Sector 6

Dragi prieteni,

Filiala Sector 6 a Crucii Roşii Române desfăşuară o campanie de promovare pentru 2% în vederea strângerii de fonduri destinate activităţilor curente în domeniul primului ajutor şi pregătirii pentru dezastre. Pe www.crucearosie6.ro găsiţi o scurtă prezentare a rezultatelor noastre şi a planurilor de viitor.

Ne puteţi ajuta să continuăm aceste activităţi şi să ne îndeplinim obiectivele pentru anul 2015, fie redirecţionând 2%  din impozitul pe venit datorat statului, fie promovând cauzele noastre în rândul prietenilor, cunoştinţelor, angajaţior Dvs. Trebuie să ştiţi că această prevedere a Codului Fiscal, ce permite oricărui salariat să redirecţioneze 2% din impozitul său pe venit, nu reprezintă un cost suplimentar şi presupune doar completarea/semnarea Formularului 230 şi trimiterea lui pe adresa Crucea Roşie Română – Filiala Sector 6, Calea Plevnei 204, Bucureşti 060016, până la data de 30 aprilie 2015.

Vă mulţumim şi nu ezitaţi să ne contactaţi pentru orice detalii suplimentare!

Cu prietenie,

Radu Lihaci

Director

Crucea Roşie Română – Filiala Sector 6Acest site a fost realizat cu asistența financiară a Uniunii Europene. Conținutul acestui site se află în totalitate în responsabilitatea Crucii Roșii Române și nu poate fi considerat în nici un caz ca reflectând poziția Uniunii Europene.