Prezentare

Înființat în anul 2011 de Crucea Roșie Română, Filiala Sector 6, serviciul de babysitting Scufița Roșie oferă îngrijire la domiciliu pentru copii între 0 – 12 ani, în București.

Scufița Roșie vine în ajutorul părinților pentru cazuri de urgență, atunci când copilul este bolnav și nu poate merge la creșă sau grădiniță sau dacă sistemul obișnuit de îngrijire nu este disponibil (în timpul vacanțelor școlare, în situații de indisponibilitate a membrilor familiei sau a bonei curente).

De asemenea, Scufița Roșie oferă o soluție sigură și de calitate familiilor care doresc servicii de babysitting de lungă durată, garantate de Crucea Roșie.

Scufița Roșie este o alternativă pentru practica “la negru” și neprofesionistă a serviciilor de babysitting, care amenință securitatea copiilor.

Cine sunt bonele Scufiţa Roşie?

Bonele de la Scufița Roșie sunt persoane formate profesional pentru ocupația de baby-sitter în urma parcurgerii unui curs de calificare de 360 de ore, acreditat de ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări). Cele mai bune absolvente sunt angajate legal de Crucea Roșie Română în cadrul serviciului de babysitting, care funcționează respectând  Legea 167/2014 privind exercitarea profesiei de bonă, precum și valorile și principiile Crucii Roșii Internaționale.

Film prezentare Scufiţa Roşie

Noutãti

Înscrieri deschise curs babysitting

Durată curs: 2 luni (360 ore didactice – 1/3 teorie și 2/3 practică) Program formare: Luni – Vineri Înscrieri deschise: până la completarea grupei de min. 15 – max. 20 participante Acte necesare: copie buletin cazier judiciar copie după ultimul act de studii CV Certificare: Absolventele cursului primesc diploma pentru exercitarea profesiei de bonă/baby-sitter (COR 531103), […]

Curs calificare si angajare bone – Gratuit!

  Program de calificare și angajare pentru ocupaţia de Baby-sitter (COR 531103) organizat de Crucea Roşie Română, Filiala Sector 6 Bucureşti. Înscrieri deschise: până la completarea grupei de min. 15 – max. 20 participante Perioadă curs: 12 martie – 11 mai 2018 Durată curs: 2 luni, program L-V (360 ore – 1/3 teorie şi 2/3 practică) Acte […]

Înscrieri deschise la sesiunea 2017 – Curs calificare baby-sitter

Program de calificare și angajare pentru ocupaţia de Baby-sitter (COR 531103) organizat de Crucea Roşie Română, Filiala Sector 6 Bucureşti. Înscrieri deschise: până la completarea grupei de min. 15 – max. 20 participante Perioadă curs: 16 octombrie – 15 decembrie 2017 Durată curs: 2 luni, program L-V (360 ore – 1/3 teorie şi 2/3 practică) Acte necesare […]

Mai multe stiriAcest site a fost realizat cu asistența financiară a Uniunii Europene. Conținutul acestui site se află în totalitate în responsabilitatea Crucii Roșii Române și nu poate fi considerat în nici un caz ca reflectând poziția Uniunii Europene.