Servicii pentru companii || Servicii pentru familii

Servicii de babysitting de urgență

Cu un simplu apel telefonic puteți solicita servicii de babysitting, în funcție de nevoile de îngrijire ale copilului. Scufița Roșie va organiza în maxim 2 ore un serviciu de îngrijire la domiciliul dvs., în limita disponibilității bonelor la momentul solicitării.

Bonele angajate legal de Scufița Roșie sunt disponibile 7 zile pe săptămână pentru servicii de babysitting de minim 3 ore și maxim 10 ore pe zi.

  • Tarif orar 1 copil – 20 RON

  • Majorare tarif orar 2+ copii – 3 RON


Servicii de babysitting temporare

Scufița Roșie va suplini absența persoanelor sau a sistemului de educație și îngrijire care se ocupă în mod curent de copilul dvs. prin bonele sale profesioniste, ale căror servicii sunt monitorizate și garantate de Crucea Roșie.

  • Tarif orar 1 copil – 18 RON

  • Majorare tarif orar 2+ copii – 3 RON


Servicii de babysitting de lungă durată

Aveți nevoie de o bonă permanentă cu normă întreagă sau timp parțial de lucru?

Pentru contracte de lungă durată (minim 2 luni consecutive) costul serviciilor se facturează lunar, conform următoarelor tarife valabile începând cu data de 31 iulie 2020:

  • Tarif orar 1 copil – 17 RON

  • Majorare tarif orar 2+ copii – 3 RON

Bonurile Respiro

Vă doriți o seară la teatru, la restaurant sau sunteți invitați la reuniuni ale adulților?

Scufița Roșie vă pune la dispoziție servicii de babysitting pe timp de câteva ore, atunci când dumneavoastră participați la un program pentru adulți. Bonurile Respiro pot fi folosite și de părinții care se simt surmenați și doresc să își reîncarce bateriile eliberați de grija copiilor, care își petrec acest timp cu o persoană de încredere și calificată.


Bonurile Respiro de weekend au o durată a serviciilor de 4 ore, la costul de 80 Lei/bon.

La 8 bonuri vândute, Scufița Roșie oferă un bon Respiro GRATUIT pentru familiile monoparentale sau cu venituri mici, ale căror nevoi au fost evaluate de Crucea Roșie. Acest site a fost realizat cu asistența financiară a Uniunii Europene. Conținutul acestui site se află în totalitate în responsabilitatea Crucii Roșii Române și nu poate fi considerat în nici un caz ca reflectând poziția Uniunii Europene.